Estudi


“L’Arquitectura és el més fidel reflexe de la història”. També de les nostres històries personals. Darrere de cadascun dels nostres projectes està el repte que perdure més enllà de les nostres generacions, que siga un més dels valors que deixem per al futur. D’ací que cada projecte siga una història diferent, personal, que res es repetisca.

Una extensa experiència professional no és obstacle per a desitjar continuar aprenent. No deixem escapar qualsevol ocasió per a això.
Formem un equip multidisciplinari, amb prop de 30 anys d’experiència professional en arquitectura i urbanisme, realitzant obra pública i privada, interiorisme, etc., aportant solucions òptimes que responguen als plantejaments dels nostres clients.
En esta web trobaràs imatges dels nostres treballs.

Formalitzem propostes prèvies de projectes i estimacions de costos, fiables i reals, conjugant els conceptes de bellesa i modernitat amb els d’economia i sostenibilitat.

Ens complau portar de la mà al client des del primer moment fins a l’entrega del producte, fins a l’últim tràmit. Apliquem el concepte “clau en mà” a tots els nostres treballs, assessorant en tot moment sobre la solució més convenient.

En definitiva, treballs d’arquitectura i urbanisme, considerant cada encàrrec com un repte, per tal d’obtindre una resposta satisfactòria als nostres clients, conjugant qualitat, termini i preu.


frame
frame
frame
Edificació residencial Edificació pública Urbanisme i planejament
frame
frame
frame
Direcció d’obres Projectes d’activitat Informes pericials
frame
frame
frame
Certificacions energètiques Estudis de viabilitat Valoracions immobiliàries